• 1399/03/14 - 06:36
  • تعداد بازدید خبر : 143
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا

به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماریهای منتقله از آب و غذا از جمله التور از مصرف سبزیجات آلوده بپرهیزید. و سبزیجات را به روش زیز ضدعفونی نمایید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛ دستورالعمل سالم سازی سبزیجات شامل چند مرحله زیر می باشد

پاکسازی

سبزیجات را به خوبی پاک و شست و شو نمایید تا مواد زائد و گل ولای اضافه آن برطرف شود

انگل زدایی

در یک ظرف 5 لیتری، 15 تا 25 قطره مایع ظرفشویی ریخته و به هم بزنید تا کفاب تشکیل شود. سپس سبزیجات را در ظرف ریخته و به آرامی به هم بزنید. بعد از 5 دقیقه سبزیجات را به آرامی از ظرف خارج نموده و با آب سالم شست و شو نمایید.( به ازای هر لیتر آب، 3 تا 5 قطره مایع ظرفشویی نیاز است)

گند زدایی

نصف قاشق چایخوری(یک گرم) پودر پرکلرین را در 5 لیتر آب حل نمایید و سپس سبزیجات را به مدت 5 دقیقه درون محلول قرار دهید،
به جای این کار می توانید از محلول گندزدای سبزیجات دارای پروانه بهداشتی که در داروخانه ها موجود است مطابق دستورالعمل روی برچسب آن ها استفاده نمایید

آبکشی

سبزیجات گندزدایی شده را مجددا با آب سالم شست و شو نمایید تا باقیمانده ماده گندزدای آن جدا گردد

اگر این مراحل به درستی انجام شود سبزیجات را می توانید بدون نگرانی به صورت خام مصرف نمایید
  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لاهیجان
  • کد خبر : 60078
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/03/14 06:36