بمناسبت هفته ملی مبارزه باسرطان(15-8 بهمن1394):
کارگروه مبارزه با سرطان شبکه بهداشت شهرستان لاهیجان تشکیل جلسه داد
بمنظور تحقق اهداف شعار
هفته ملی مبارزه با سرطان "سرطان قابل پیشگیری و درمان است,با خود مراقبتی و
امید"کارگروه متشکل از روسا و کارشناسان مرکز بهداشت تشکیل گردید.
بمناسبت بسیج ملی تغذیه :
آشپزخانه و انبار مواد غذایی بیمارستانهای لاهیجان مورد بازدید قرار گرفت
بمناسبت بسیج ملی تغذیه
,آشپزخانه ,سالن غذاخوری و انبار مواد غذایی بیمارستانهای 22آبان و سیدالشهدا مورد
بازدید کارشناسان بهداشتی مرکز بهداشت قرار گرفت.
در هفته ملی بسیج تغذیه:
دیدار از برنامه صبحانه سالم مدارس توسط کارشناسان مرکز بهداشت و آموزش و پرورش
بمناسبت هفته ملی بسیج کاهش
مصرف قند ,نمک و چربی کارشناسان بهداشتی و آموزشی از صبحانه سالم مدارس بازدید
بعمل آوردند
در راستای برگزاری ششمین دوره بسیج ملی تغذیه:
کارگاههای آموزشی الگوی تغذیه سالم جهت رابطین ادارات و مهد کودکها برگزار گردید.
رابطین ادارات ,پرسنل اداری و
بهداشتی درمانی ستادو مرکز بهداشت ,کاردانان و کارشناسان بهداشت خانواده, دوره
آموزشی اصول تغذیه سالم راگذراندند.
بمنظور توسعه و ارتقا هرچه بیشترشاخصهای سلامت تغذیه:
زمان اجرای بسیج آموزش تغذیه سال 94 تمدید گردید
بمنظور اصلاح هرچه بیشتر الگوهای غذایی رایج در ایران با رویکرد کاهش مصرف قندها,نمک و چربی ها زمان اجرای بیسج آموزش تغذیه تمدید گردید.
با هدف افزایش آگاهی عمومی جامعه :
بسیج ملی تغذیه در شهرستان لاهیجان برگزار میگردد
بسیج ملی تغذیه
از تاریخ 94/9/29لغایت 94/10/14با هدف "کاهش مصرف قند ,نمک و چربی "برگزار میگردد.
بمناسبت روز جهانی رابطین سلامت :
جشنواره غذای سالم در مرکز بارکوسرا بر پا گردید
بمنظور بزرگداشت روز جهانی
رابطین سلامت سفره غذای سالم و سنتی در مرکز بارکوسرا توسط رابطین پهن گردید.
تعداد 2229:
کالاهای غیرمجاز و قاچاق توسط واحد نظارت شبکه منهدم گردید
واحد نظارت بر مواد غذایی ,آرایشی و بهداشتی شبکه تعداد
2229 قلم مواد غیر مجاز امحاکرد.
در راستای برنامه ملی ارتقا سواد تغذیه ای:
جلسه برون بخشی مرکز بهداشت در خصوص بسیج آموزش همگانی تشکیل گردید
بسیج ملی آموزش همگانی تغذیه
صحیح با تاکید بر"کاهش مصرف نمک ,قند ,نمک و چربی" با همکاری مرکز
بهداشت و سایر سازمانها برگزار گردید.
با هدف افزایش آگاهی مصرف کنندگان:
کارگاه آموزشی آشنایی با "نشانگرهای رنگی تغذیه ای"برگزار شد
واحد نظارت بر مواد غذایی ,آشامیدنی,آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کارگاه آموزشی "نشانگرهای رنگی تغذیه ای "را برگزار کرد.