• 1402/08/25 - 10:53
  • تعداد بازدید خبر : 104
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

راز تغذیه ای که شما را دیرتر پیر می کند

از آنجایی که التهاب و پیری به شدت با هم مرتبط هستند، محدودیت کالری یک روش قدرتمند برای پیشگیری از حالت" پیش التهابی" است که در بسیاری از افراد مسن ایجاد می شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛ به گفته محققان مؤسسه ملی سلامت  و همکارانشان، کاهش کلی کالری دریافتی ممکن است ماهیچه های شما را جوان کند و مسیرهای بیولوژیکی مهم برای سلامتی را فعال کند. کاهش کالری بدون محروم کردن بدن از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری که به عنوان محدودیت کالری( calorie restriction  )شناخته می شود، مدت هاست که مشخص شده ، پیشرفت بیماری های مرتبط با افزایش سن را در مدل های حیوانی به تاخیر می اندازد. این مطالعه جدید که در Aging Cell منتشر شده است، پیشنهاد می دهد که در انسانها نیز ممکن است با مکانیسم‌های بیولوژیکی مشابهی موثر باشد.

محققان داده‌های شرکت‌کنندگان در مطالعه "ارزیابی جامع اثرات بلندمدت کاهش دریافت انرژی" (CALERIE) را تجزیه و تحلیل کردند، مطالعه‌ای که توسط موسسه ملی پیری (NIA) پشتیبانی می‌شود و بررسی می‌کند که آیا محدودیت متوسط کالری همان فواید سلامتی را که در مطالعات حیوانی مشاهده می‌شود، دارد یا خیر؟

 آنها دریافتند که در طول یک بازه زمانی دو ساله، هدف شرکت کنندگان کاهش 25 درصدی کالری دریافتی روزانه بود، اما بالاترین میزانی که گروه توانسته بود به آن دست یابد، کاهش 12 درصدی بود. با این حال، این کاهش جزئی کالری برای فعال کردن بیشتر مسیرهای بیولوژیکی که در پیری سالم اهمیت دارند ، کافی بود.

لوئیجی فروچی نویسنده مسئول مقاله و مدیر علمی NIA، ، می گوید: کاهش 12 درصدی در کالری دریافتی بسیار کم است. دست یافتن به این کاهش کوچک در کالری دریافتی قابل انجام است و ممکن است تفاوت بزرگی در سلامت شما ایجاد کند.

تیم تحقیقاتی سپس به دنبال درک زیربنای مولکولی مزایای مشاهده شده در تحقیقات محدود در گذشته در خصوص محدودیت کالری در انسان بود. یک مطالعه نشان داد که افراد که  محدودیت کالری را رعایت کردند ، در سال اول، توده عضلانی و به طور متوسط 20 پوند وزن از دست دادند و وزن خود را برای سال دوم حفظ کردند. با این حال، شرکت کنندگان در مطالعه محدودیت کالری با وجود  از دست دادن توده عضلانی، قدرت عضلانی را در آنها کاهش پیدا نکرده بود، که این موضوع  نشان می دهد محدودیت کالری میزان نیروی تولید شده توسط هر واحد از توده عضلانی را(که به آن نیروی ویژه عضله می گویند )بهبود می بخشد.

 

برای مطالعه کنونی، دانشمندان از نمونه‌برداری‌های عضله ران از شرکت‌کنندگان در CALERIE استفاده کردند که هنگام پیوستن افراد به مطالعه و در پیگیری‌های یک ساله و دو ساله جمع‌آوری شد.

برای اینکه بفهمند کدام ژن های انسانی در طول محدودیت کالری تحت تاثیر قرار گرفته اند، دانشمندان RNA پیام رسان (mRNA)، (مولکولی که حاوی کد پروتئین ها است) را از نمونه های ماهیچه ای جدا کردند. این تیم، توالی پروتئین هر mRNA را تعیین کردند و از اطلاعات برای شناسایی ژن‌هایی که منشا  mRNA‌های خاص بودند، استفاده کردند. تجزیه و تحلیل بیشتر به دانشمندان کمک کرد تا مشخص کنند کدام ژن ها در طول محدودیت کالری تنظیم افزایشی می شوند، به این معنی که سلول ها mRNA بیشتری تولید می کنند. و  کدامیک تنظیم کاهشی شده بودند، به این معنی که سلول ها mRNA کمتری تولید کردند. محققان تأیید کردند که محدودیت کالری بر همان مسیرهای ژنی در انسان تأثیر می گذارد که در موش ها و پریمات های غیر انسان اثر می گذارند. برای مثال، دریافت کالری کمتر، ژن‌های مسئول تولید انرژی و متابولیسم را تنظیم افزایشی می‌کند و ژن‌های التهابی را تنظیم کاهشی می کند، و در نتیجه باعث کاهش التهاب می‌شود.

دکتر فروچی می گوید: «از آنجایی که التهاب و پیری به شدت با هم مرتبط هستند، محدودیت کالری یک روش قدرتمند برای پیشگیری از حالت" پیش التهابی" است که در بسیاری از افراد مسن ایجاد می شود.

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لاهیجان,اخبار اختصاصی,گزارش تصویری
  • کد خبر : 114511
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/08/25 10:53