• 1398/02/17 - 20:08
  • تعداد بازدید خبر : 127
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

توصیه های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان

با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و نقش انکارناپذیر رعایت اصول تغذیه صحیح به هنگام روزه داری در حفظ و ارتقاء سلامت افراد، توصیه های تغذیه مناسب در این ماه جهت استفاده روزه داران پیوست می گردد.

ماه مبارک رمضان ماه مهمانی خدا و ماه نزول برکات بی پایان خداوندی است.پیروی از یک برنامه صحیح درایام ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه ای برخوردار است تا هم بتوان عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم از برکات معنوی این ماه بهره برد. تغذیه ی صحیح در ماه رمضان مانند سایر اوقات، به معنی رعایت دو اصل تنوع و تعادل در برنامه ی غذایی است

 

در این راستا مطلب آموزشی با عنوان تغذیه در ماه مبارک رمضان توسط  گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تهیه شده است که جهت استفاده عموم به پیوست می باشد. 

گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان لاهیجان

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لاهیجان
  • کد خبر : 47403
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1398/02/17 20:08