• 1401/10/01 - 09:17
  • تعداد بازدید خبر : 260
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

توصیه های تغذیه ای در ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا

در راستای برنامه مدیریت تغذیه در بحران و با توجه به فرارسیدن فصل سرما، رعایت اصول تغذیه ای در پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛ تغذیه نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن در مبارزه با ویروس های سرماخوردگی و آنفلوآنزا دارد. بر این اساس و در راستای برنامه مدیریت تغذیه در بحران و با توجه به فرارسیدن فصل سرما، پیام های تصویری توصیه های تغذیه ای در پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا جهت استفاده عموم پیوست می باشد.

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لاهیجان,اخبار اختصاصی,گزارش تصویری
  • کد خبر : 97539
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1401/10/01 09:17