• 1400/02/06 - 12:05
  • تعداد بازدید خبر : 161
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

تغذیه در ماه مبارک رمضان

بیماری کووید-19 که از اوایل سال 2020 میلادی در کشور چین شایع شد، به سرعت به سایر کشورهای جهان انتقال یافت. در ایران نیز از بهمن سال 1398 موارد ابتلا به این بیماری گزارش شد. در حال حاضر بیماری کووید-19 به عنوان یک بیماری جهانگیر(پاندمی) در همه کشورهای جهان با علائم مختلف از جمله مشکلات حاد تنفسی، گلودرد، مشکلات گوارشی و ...انتشار یافته است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛ مهمترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا، رعایت دقیق اصول بهداشت فردی به ویژه شستن کامل دست ها با آب و صابون، رعایت فاصله مناسب از دیگران، ماندن در منزل و استفاده از ماسک در مکان های شلوغ و پرجمعیت در صورتی که اجبار به خروج از منزل وجود دارد و پیروی از تغذیه صحیح به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با این بیماری است

در این روزها که مصادف شده با ایام ماه مبارک رمضان و روزه داری، لازم است برخی نکات تغذیه ای جهت حفظ و ارتقاء سلامت اعضای خانواده و پیشگیری از بیماری رعایت شود. لذا ضمن آرزوی قولی طاعات و عبادات، نظر به اهمیت تغذیه مناسب در ایام روزه داری با شرایط همه گیری بیماری کرونا، نکات تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان سال 1400 و پیشگیری از بیماری کووید-19 جهت استفاده ارائه می گردد

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لاهیجان
  • کد خبر : 71301
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/02/06 12:05