تغذیه در خشکسالی
خشکسالی با ایجاد اثرات منفی بر تمام ابعاد دسترسی فیزیکی، اقتصادی و فرهنگ تغذیه ای مانند کاهش تولیدات کشاورزی و دام، افزایش قیمت مواد غذایی، کاهش دسترسی به مواد غذایی و منابع ریزمغذی ها، کاهش دسترسی به آب و کاهش کیفیت بهداشت محیط و افزایش بیماری ها باعث به خطر افتادن امنیت غذایی جامعه می شود. پیامدهای خشکسالی نیز شامل افزایش بیماری ها مانند عفونت های ریه، کم آب شدن بدن، بروز قحطی و آشفتگی در جامعه، جنگ و نزاع بر سر منابع طبیعی، سوء تغذیه به ویژه سوء تغذیه کودکان، ترک تحصیل و در نهایت مهاجرت می باشد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛ از جمله اقدامات مهم در پیشگیری از ناامنی غذایی ناشی از خشکسالی، آموزش و فرهنگ سازی الگوی درست تغذیه ای است.
نظر دهید