در راستای دستیابی به اهداف واحد بهبود تغذیه صورت گرفت؛
برگزاری کلاس آموزشی تغذیه واحدهای غذایی در بلایا و تغذیه مادران باردار و شیر ده
در راستای دستیابی به اهداف واحد بهبود تغذیه، کلاس آموزشی تغذیه واحدهای غذایی در بلایا و تغذیه مادران باردار و شیر ده تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛ در راستای دستیابی به اهداف واحد بهبود تغذیه جامعه و برنامه عملیاتی واحد، کلاس آموزشی تغذیه واحدهای غذایی در بلایا و تغذیه مادران باردار و شیرده در تاریخ های 27 و 98/6/26 جهت مراقبین سلامت و ماماهای مراکز خدمات جامع سلامت در محل سالن اجتماعات مرکز آموزش بهورزی برگزار شد
در این کلاس آموزشی در ارتباط با تعاریف کلی بحران، انواع حوادث غیرمترقبه و سطوح پاسخ به آنها، پیامدهای سوء تغذیه ای در بحران ها، چرخه مدیریت بحران و مراحل آن، اقدامات تغدیه ای و درمانی،گروه های آسیب پذیر، توصیه های بهداشتی- تغذیه ای برای جامعه حادثه دیده،چک لیست های ارزیابی، نحوه تن سنجی، اطلاعات جمعیتی و شاخص های مورد نیاز در بحران، تغذیه مادران باردار و شیرده، نحوه تکمیل فرم شماره (2)، برنامه حمایتی و چگونگی ارزیابی شاخص های واحد تغذیه در گروه های سنی، مطالب آموزشی ارائه گردید
نظر دهید