• 1395/08/16 - 11:15
  • تعداد بازدید خبر : 131
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
نشانگرهای تغذیه ,حامیان سلامت:

برگزاری کارگاه آموزشی برچسب خوانی تغذیه ای

بمنظور افزایش آگاهی اقشار مختلف جامعه در نحوه مصرف مواد غذایی ,کارگاه آموزشی برچسب خوانی تغذیه ای برگزار گردید

کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت لاهیجان گفت:با توجه به افزایش ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی ,دیابت ,چربی بالا و... انتخاب مواد غذایی نقش بسزایی در پیشگیری و کنترل این بیماریها دارد.لذا لزوم استفاده از برچسب های مواد غذایی که خریداربتواند در یک نگاه محصول غذایی را ارزیابی و انتخاب مناسب داشته باشد بیش از بیش احساس میشد. در این راستا سازمان غذا و دارو ,کارخانجات مواد غذایی را ملزم به استفاده از از برپسب نشانگر تغذیه ای نموده است.

حقگو گفت:ما با استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای قادر خواهیم بود محصولات غذایی را با توجه به مقدار انرژی ,قند ,چربی نمک و میزان اسید چرب ترانس موجود در آن انتخاب نماییم.

در همین راستا کارگاه آموزشی برچسب خوانی تغذیه ای با طرح نشانگر رنگی جهت مراقبین سلامت وآموزش آن به مراجعه کنندگان شهرستان برگزار گردید.

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لاهیجان
  • کد خبر : 21746
کلمات کلیدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1395/08/16 11:15