در پنجمین روز از هفته سلامت:
برگزاری جلسه بهداشت و ایمنی مواد غذایی جهت رابطین بهداشتی ادارات و مراکز
در پنجمین روز از هفته سلامت
جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی جهت رابطین بهداشتی ادارات و مراکز برگزار
شد.
بمنظور ارتقا سطح ایمنی وبهداشت مواد غذایی در هفته سلامت
جلسه ای با حضور کارشناسان ,رابطین بهداشتی ادارات و مراکز برگزار گردید .که ابتدا
دکترمیر هادی جلالی رئیس مرکز بهداشت در خصوص روز جهانی بهداشت و شعار هفته سلامت
, بیماریهای منتقله از آب و غذا ی آلوده مطالبی بیان داشت . پس از آن خانم حقگو در
زمینه پنج کلید اصلی برای داشتن غذایی ایمن و سالم ,نکات تغذیه ای در ایمنی مواد
غذایی , پخت و اصول نگهداری مواد غذایی توضیحاتی داد.
نظر دهید