• 1400/12/26 - 08:37
  • تعداد بازدید خبر : 428
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

بهبود تغذیه جوانان با تأکید بر پیشگیری از کرونا

عوامل خطر تغذیه ای مهم ترین علت بروز بیماری های غیر واگیر در کشور به شمار می رود و این در حالی است که مشکلات تغذیه ای به شکل چاقی، کمبود ریزمغذی ها و الگوی غذایی نامناسب از جمله مصرف زیاد قند، نمک و چربی و مصرف کم سبزی و میوه در بزرگسالان و بویژه جوانان شایع است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛ تحقیقات نشان داده که همه گیری کووید-19 و قرنطینه ناشی از آن به میزان قابل توجهی بر عادات غذایی جوانان، تأثیر گذاشته است. به همین دلیل یکی از جنبه های مهم حفظ سلامت در گروه سنی جوان به عنوان نیروهای پرانرژی، پویا، کارآمد و باارزش جامعه ، فرهنگ سازی تغذیه صحیح و ترویج الگوی غذایی سالم به منظور پیشگیری از تجمع عوامل خطر تغذیه ای در بیماریهای غیرواگیر و واگیر در این افراد می باشد. لذا به مناسبت روز ملی و هفته جوانان( 21 لغایت 27 اسفند ماه) مطالب آموزشی تغذیه به پیوست ارسال می  گردد.

  • گروه خبری : گزارش تصویری,اخبار اختصاصی,اخبار شبکه بهداشت و درمان لاهیجان
  • کد خبر : 84384
کلمات کلیدی

تصاویر

بهبود تغذیه جوانان با تأکید بر پیشگیری از کرونا بهبود تغذیه جوانان با تأکید بر پیشگیری از کرونا بهبود تغذیه جوانان با تأکید بر پیشگیری از کرونا

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/12/21 08:37