بهبود تغذیه جوانان با تأکید بر پیشگیری از کرونا
عوامل خطر تغذیه ای مهم ترین علت بروز بیماری های غیر واگیر در کشور به شمار می رود و این در حالی است که مشکلات تغذیه ای به شکل چاقی، کمبود ریزمغذی ها و الگوی غذایی نامناسب از جمله مصرف زیاد قند، نمک و چربی و مصرف کم سبزی و میوه در بزرگسالان و بویژه جوانان شایع است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛ تحقیقات نشان داده که همه گیری کووید-19 و قرنطینه ناشی از آن به میزان قابل توجهی بر عادات غذایی جوانان، تأثیر گذاشته است. به همین دلیل یکی از جنبه های مهم حفظ سلامت در گروه سنی جوان به عنوان نیروهای پرانرژی، پویا، کارآمد و باارزش جامعه ، فرهنگ سازی تغذیه صحیح و ترویج الگوی غذایی سالم به منظور پیشگیری از تجمع عوامل خطر تغذیه ای در بیماریهای غیرواگیر و واگیر در این افراد می باشد. لذا به مناسبت روز ملی و هفته جوانان( 21 لغایت 27 اسفند ماه) مطالب آموزشی تغذیه به پیوست ارسال می گردد.






نظر دهید