• 1400/06/10 - 15:46
  • تعداد بازدید خبر : 361
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

تغذیه در خشکسالی

خشکسالی با ایجاد اثرات منفی بر تمام ابعاد دسترسی فیزیکی، اقتصادی و فرهنگ تغذیه ای مانند کاهش تولیدات کشاورزی و دام، افزایش قیمت مواد غذایی، کاهش دسترسی به مواد غذایی و منابع ریزمغذی ها، کاهش دسترسی به آب و کاهش کیفیت بهداشت محیط و افزایش بیماری ها باعث به خطر افتادن امنیت غذایی جامعه می شود. پیامدهای خشکسالی نیز شامل افزایش بیماری ها مانند عفونت های ریه، کم آب شدن بدن، بروز قحطی و آشفتگی در جامعه، جنگ و نزاع بر سر منابع طبیعی، سوء تغذیه به ویژه سوء تغذیه کودکان، ترک تحصیل و در نهایت مهاجرت می باشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛ از جمله اقدامات مهم در پیشگیری از ناامنی غذایی ناشی از خشکسالی، آموزش و فرهنگ سازی الگوی درست تغذیه ای است.

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لاهیجان,اخبار اختصاصی,گزارش تصویری
  • کد خبر : 76428
کلمات کلیدی

فایل ها

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1400/06/10 15:46