• 1394/02/10 - 09:03
  • تعداد بازدید خبر : 109
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
در پنجمین روز از هفته سلامت:

برگزاری جلسه بهداشت و ایمنی مواد غذایی جهت رابطین بهداشتی ادارات و مراکز

در پنجمین روز از هفته سلامت جلسه آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی جهت رابطین بهداشتی ادارات و مراکز برگزار شد.

بمنظور ارتقا سطح ایمنی وبهداشت مواد غذایی در هفته سلامت جلسه ای با حضور کارشناسان ,رابطین بهداشتی ادارات و مراکز برگزار گردید .که ابتدا دکترمیر هادی جلالی رئیس مرکز بهداشت در خصوص روز جهانی بهداشت و شعار هفته سلامت , بیماریهای منتقله از آب و غذا ی آلوده مطالبی بیان داشت . پس از آن خانم حقگو در زمینه پنج کلید اصلی برای داشتن غذایی ایمن و سالم ,نکات تغذیه ای در ایمنی مواد غذایی , پخت و اصول نگهداری مواد غذایی توضیحاتی داد.

سخنران بعدی آقای محبی کارشناس جهاد کشاورزی در مورد بهداشت تولید محصولات کشاورزی واستفاده از سموم وکودها صحبت کرد و به سوالات شرکت کنندگان در اینمورد پاسخ گفت. یکی از نکاتی که وی در سخنانش تاکید کرد اینبود که: اگر ماهی و اردک را در مزارع برنج با هم پرورش دهند میتوان از سم ساقه خوار برنج استفاده نکرد در پایان خلاصه نشریه آموزشی –ترویجی  در 4 صفحه , بین شرکت کنندگان توزیع گردید. 
  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لاهیجان
  • کد خبر : 10407
کلمات کلیدی

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1394/02/10 09:03