• 1399/02/04 - 13:07
  • تعداد بازدید خبر : 138
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

۱۴ نکته برای تغذیه بهبود یافتگان کرونا

رعایت نکات تغذیه ای جهت تسریع در روند بهبود و جبران کمبودهای تغدیه ای بیماری کرونا از اهمیت بسزائی برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛ 
در دوره بیماری، اشتهای بیمار کاهش یافته و به دلیل عدم دریافت کافی مواد مغذی احتمال بروز سوء تغذیه، پروتئین، انرژی و یا کمبود ریز مغذی ها افزایش می یابد و لازم است کلیه بهبود یافتگان به ویژه افراد آسیب پذیر همچون کودکان، نادران باردار و شیرده، سالمندان و مبتلایان به بیماری های مزمن همچون سل، سرطان، دیابت، فشار خون بالا و... تحت نظر مراقبت تغذیه ای ویژه ای قرار گیرند. در دوران نقاهت، اشتها افزایش یافته و این زمان کمترین فرصت برای جبران کمبود آب، الکترولیت ها، ویتامین ها، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن است

در این راستا رعایت نکات تغذیه ای جهت تسریع در روند بهبود و جبران کمبودهای تغذیه ای نقش بسزایی دارد

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان لاهیجان
  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لاهیجان
  • کد خبر : 58720
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/02/04 13:07