با افزایش دمای هوا و مقابله با عوارض آن:
کمیته بحران در شبکه بهداشت و درمان لاهیجان تشکیل گردید
به گزارش واحد
روابط عمومی این جلسه که با حضور دکتر میر هادی جلالی ,رئیس مرکز بهداشت و
کارشناسان ستادی مرکز بهداشت و واحد درمان شبکه تشکیل شد مقررگردید که واحد بهداشت
محیط طی نامه ای به اداره آبفای لاهیجان و رودبنه حساسیت سلامت آب شرب و کلر زنی رادوباره یادآوری
کند و با توجه به اینکه در ماه مبارک رمضان ,استفاده از آب وبستنی و فالوده و غیره
در ساعات بعد از افطار متداول میباشد ,نظارت پرسنل بهداشت محیط براین اماکن و
همچنین فروشگاههای تهیه ,تولید و عرضه مواد غذایی بخصوص لبنیات ,مرغ و گوشت
بیشترگردد . واحد بهداشت حرفه ای نیز موظف گردید که فضای فیزیکی گرم حاکم در محیط
کاری کارخانجات و آب آشامیدنی سالم در واحدها را بیش از پیش تحت کنترل قرار دهد.
نظر دهید