بمناسبت گرامیداشت روز جهانی تخم مرغ:
سفره صبحانه سالم در مرکز بهداشت لاهیجان پهن شد
برگزاری صبحانه سالم با حضور همکاران شبکه بهداشت و درمان و رابطین بهداشتی در روز جهانی تخم مرغ
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان :بمنظور گرامیداشت روز جهانی تخم مرغ ,مراسم صبحانه سالم با حضور همکاران شبکه بهداشت و درمان و رابطین بهداشتی شهرستان برگزار گردید.در این مراسم مطالبی در ارتباط با تخم مرغ توسط خانم حقگو ,کارشناس مسئول تغذیه بیان گردید.
وی گفت:تخم مرغ نه تنها یک وعده غذایی خوشمزه و کامل بلکه یک عنصر جدایی ناپذیر برای تهیه بسیاری از غذاهاست. بعلاوه سالهاست تخم مرغ بعنوان یک منبع غذایی طبیعی و کامل مطرح می باشد. این ویژگی بعلت مواد مغذی استثنایی تخم مرغ بوده که دارای پروتئین با کیفیت بالا (دارای 9 اسید امینه ضروری )و مقادیر قابل توجهی از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است. در حقیقت پروتئین تخم مرغ چنان کیفیت بالایی دارد که بعنوان استانداردی برای مقایسه با سایر پروتئینها استفاده میشودو ارزش بیولوژیکی 7/93 % دارد بنابر این بهترین پروتئینی است که میتوان خرید و با نان بعنوان یک غذای کامل و مغذی که تمام احتیاجات تغذیه ای را در یک وعده غذایی تامین میکند ,مصرف نمود.
حقگو در ادامه گفت:علیرغم وجود پتانسیل بسیار بالای تولید تخم مرغ در کشور بعنوان دهمین کشور تولید کننده تخم مرغ در جهان ,سرانه مصرف آن در ایران از متوسط جهانی پایین تر است .
وی در ادامه در خصوص باورهای غلط در مورد کلسترول تخم مرغ و توصیه های کاربری جهت اصلاح الگوی مصرف تخم مرغ نکاتی بیان داشت.
نظر دهید