در راستای دسترسی مردم به سبد غذایی مطلوب ,ایمن و سالم:
جلسه ای با حضور نمایندگان ادارات ,رئیس مرکز بهداشت ,کارشناس تغذیه و کارشناسان ستادی تشکیل گردید
بمنظور بزرگداشت روز جهانی غذا و دسترسی آحاد جامعه به سبد غذایی مطلوب ,ایمن و سالم کمیته برون بخشی در شبکه بهداشت و درمان تشکیل گردید
بزرگداشت روزجهانی غذا ,میتواند باعث کسب حمایت سیاسی و حساس سازی مسئولین و متولیان امر در خصوص دسترسی مردم به سبد غذایی مطلوب ,ایمن و سالم گردد.بهمین دلیل برنامه ریزی جهت برگزاری این روز از جمله اقدامات موثر در دستیابی به اهداف "ارتقا توانمند سازی مردم,سازمانها و جوامع برای مراقبت از خود و ترویج تغذیه سالم میباشد.
روزجهانی غذا مطابق با 24 مهر ماه (6اکتبر ) که از سال 1945 بمنظور برقراری امنیت تغذیه ,کاهش سوء تغذیه و ریشه کنی گرسنگی برگزار میشود در سالجاری با شعار "تغییرات آب و هوا با ضرورت تغییر سیستم کشاورزی و غذا "برگزار خواهد شد. در همبن راستا کمیته برون بخشی با حضورنمایندگان آموزش و پرورش لاهیجان ,رودبنه, بهزیستی ,جهاد کشاورزی ,ارشاد اسلامی ,رئیس مرکز بهداشت,کارشناس مسئول تغذیه و کارشناسان ستادی تشکیل شد.
در این جلسه در ارتباط با امنیت غذایی و تغذیه ای ,میزان ضایعات مواد غذایی در سطح جهان و کشور و توصیه های فائو مطالبی از طرف دکتر جلالی رئیس مرکز بهداشت و خانم حقگو کارشناس مسئول تغذیه بیان گردیدو پس از بحث و تبادل نظر اعضا, تصمیماتی در اینخصوص مصوب شد.
نظر دهید