• 1402/01/04 - 13:32
  • تعداد بازدید خبر : 189
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

تغذیه در ایام ماه مبارک رمضان با توجه به شرایط کرونا

روزه داری در ماه مبارک رمضان یکی از ارکان پنجگانه اسلام است که با قصد قربت و بندگی آفریدگار برای تکامل انسان، فریضه واجب برای تمام مسلمانان است. در ماه مبارک رمضان می توان علاوه بر صیقل دادن روح و برخورداری از آثار معنوی این ماه با به کارگیری روش های صحیح تغذیه بدن را از بیماری ها و ناخوشی های ناشی از پرخوری و بدخوری پاک نمود و از فواید جسمی آن نیز برخوردار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛ روزه داری در کنار اجرای برنامه غذایی صحیح در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر بسیار مفید و کمک کننده است. ضمنأ با توجه به همزمانی شیوع بیماری کووید- ۱۹ با ایام روزه داری باید گفت بر اساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت هیچ مطالعه‌ای مبنی بر افزایش خطر ابتلا ابتلا به بیماری کووید- ۱۹ در دوران روزه داری دیده نشده است. تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان مانند سایر اوقات به معنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی است. تنوع به معنی استفاده از گروههای غذایی اصلی و تعادل به این معنی است که از همه گروه های غذایی به مقدار کافی مصرف شود.
لذا به منظور حفظ سلامت در ایام ماه مبارک رمضان و با توجه به شرایط بیماری کرونا توصیه های تغذیه ای مرتبط به پیوست می باشد.

  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لاهیجان,اخبار اختصاصی,گزارش تصویری
  • کد خبر : 102514
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/01/04 13:32