۱۴ نکته برای تغذیه بهبود یافتگان کرونا
رعایت نکات تغذیه ای جهت تسریع در روند بهبود و جبران کمبودهای تغدیه ای بیماری کرونا از اهمیت بسزائی برخوردار است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛
در دوره بیماری، اشتهای بیمار کاهش یافته و به دلیل عدم دریافت کافی مواد مغذی احتمال بروز سوء تغذیه، پروتئین، انرژی و یا کمبود ریز مغذی ها افزایش می یابد و لازم است کلیه بهبود یافتگان به ویژه افراد آسیب پذیر همچون کودکان، نادران باردار و شیرده، سالمندان و مبتلایان به بیماری های مزمن همچون سل، سرطان، دیابت، فشار خون بالا و... تحت نظر مراقبت تغذیه ای ویژه ای قرار گیرند. در دوران نقاهت، اشتها افزایش یافته و این زمان کمترین فرصت برای جبران کمبود آب، الکترولیت ها، ویتامین ها، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن است
در این راستا رعایت نکات تغذیه ای جهت تسریع در روند بهبود و جبران کمبودهای تغذیه ای نقش بسزایی دارد
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان لاهیجان
نظر دهید