بمنظورذائقه سازی درست کودکان زیر پنج سال:
کارگاه آموزشی بسیج ملی تغذیه کودکان زیر پنج سال برگزار گردید
واحد تغذیه مرکز بهداشت , کلاس آموزشی تغذیه کودکان زیر پنج سال را ویژه مدیران و مربیان مهدکودها بمنظور کاهش مصرف قند و نمک و چربی و افزایش مصرف میوه ، سبزی ولبنیات در کودکان در برگزار گردید.
از آنجائیکه تغذیه مناسب در دوران کودکی بخصوص سالهای اول عمر نقش مهمی در رشد و تکامل مطلوب کودکان را به عهده دارد و یکی از ویژگیهای دوران کودکی ، شکل گیری عادات غذایی در این دوران است و می تواندنقش موثری در پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر مرتبط با تغذیه مانند چاقی ، دیابت ، فشار خون بالا بیماریهای قلبی ، عروقی وسرطان در دوران بزرگسالی باشد.
شرط لازم، دستیابی به توانمندیهای ذهنی و جسمی کودکان مراقبت تغذیه ای از آنان است و مراقبت تغذیه ای در کودکان به ارتقای شاخصهای رشد و تکامل ، دریافت غذای سالم و مغذی و ایجاد باورها وعادات صحیح غذایی در کودکی و بزرگسالی منجر می شود و ارتقاء آگاهی ، بینش وعملکرد تغذیه ای مراقبتی کودک در خانوار ومراقبت او در جامعه مربیان مهدی کودک ، از عوامل اصلی تامین کننده مراقبت تغذیه ای است با مدیریت صحیح تغذیه از مهدهای کودک می تواندضمن تامین بخشی از نیازهای تغذیه ای کودکان برای رشد و تکامل و ایجاد عادت صحیح تغذیه ای آنان باشد. در آخر کلاس آموزش میوه بعنوان یک میان وعده سالم و مغذی جهت پذایی از شرکت کنندگان توزیع گردید.
نظر دهید