• 1399/05/02 - 09:26
  • تعداد بازدید خبر : 171
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

نمک دریا مصرف نکنید

نمک دریا به نمک حاصل از تبخیر آب دریا گفته می شود. این نمک تصفیه نشده و دارای انواع ناخالصی ها از جمله فلزات سنگین است که خطر سرطان زایی آنها به اثبات رسیده است. علاوه بر ناخالصی، نمک دریا دارای میزان کم ید و یا حتی فاقد ید است که نیاز روزانه به ید را تامین نمیکند.


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛ عده ای بر این باورند که نمک دریا علاوه بر ملح سدیم و ید دارای املاحی مانند کلسیم و منیزیم است که برای بدن مفید می باشد. اینکه نمک دریا می تواند املاح دیگر مانند منیزیم و کلسیم را تامین کند، درست نیست. زیرا در مقداری که نمک باید مصرف شود، مقدار کلسیم و منیزیمی که  به بدن می رساند آنقدر ناچیز است که کاملا قابل چشم پوشی است. ضمن اینکه این املاح را از سایر منابع غذایی می توان دریافت کرد
نمک، چه به صورت استخراج شده از معادن سنگ نمک و چه استخراج شده از آب دریا، دارای ناخالصی های فراوان می باشد. عمده ترین ناخالصی نمک، سولفات کلسیم یا گچ است که به دلیل رنگ سفید آن قابل تشخیص از نمک نمی باشد. ناخالصی دیگری که مانند کم در آب نامحلول است ولی قابل تشخیص می باشد، گل و لای همراه آن است که باعث تیرگی رنگ نمک می شود. از ناخالصی های دیگر نمک که مقدارشان ناچیز ولی عوارض نامطلوبشان بسیار شدید است باید به فلزات سنگین نظیر سرب، جیوه، کادمیوم، آرسنیک و غیره اشاره نمود که تدریجا در بدن تجمع یافته و موجب بروز مسمومیت های شدید و کشنده می شوند. بر این اساس ضرورت دارد که این ناخالصی ها طی فرآیند تصفیه از نمک جدا شوند تا نمک نهایی از لحاظ وجود ناخالصی یه حد استاندارد و مطلوب برسد
  • گروه خبری : اخبار شبکه بهداشت و درمان لاهیجان
  • کد خبر : 61697
کلمات کلیدی

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1399/05/02 09:26