لیست اخبار صفحه :88
بهبود تغذیه جوانان با تأکید بر پیشگیری از کرونا

بهبود تغذیه جوانان با تأکید بر پیشگیری از کرونا

عوامل خطر تغذیه ای مهم ترین علت بروز بیماری های غیر واگیر در کشور به شمار می رود و این در حالی است که مشکلات تغذیه ای به شکل چاقی، کمبود ریزمغذی ها و الگوی غذایی نامناسب از جمله مصرف زیاد قند، نمک و چربی و مصرف کم سبزی و میوه در بزرگسالان و بویژه جوانان شایع است.

برگزاری وبینار تغذیه و واکسیناسیون کرونا
به مناسبت هفته ملی جوان انجام شد؛

برگزاری وبینار تغذیه و واکسیناسیون کرونا

به مناسبت هفته ملی جوان، وبینار تغذیه و واکسیناسیون کرونا به همت واحد بهبود تغذیه و با هماهنگی واحد بهداشت مدارس برگزار شد.

نمونه گیری کرونا در سرای سالمندان و معلولین لاهیجان ‏
به همت پرسنل پرتلاش مرکز کرونای لاهیجان انجام شد؛

نمونه گیری کرونا در سرای سالمندان و معلولین لاهیجان ‏

به همت پرسنل پرتلاش مرکز کرونای لاهیجان؛ امروز- هشتم اسفند ماه سال جاری- از کارکنان و مددجویان علائم دار آسایشگاه سالمندان و معلولین شهرستان نمونه کرونا گرفته شد.

تغذیه در  خشکسالی

تغذیه در خشکسالی

خشکسالی با ایجاد اثرات منفی برتمام ابعاد دسترسی فیزیکی، اقتصادی و فرهنگ تغذیه ای مانند کاهش تولیدات کشاورزی و دام، افزایش قیمت مواد غذایی، کاهش دسترسی به مواد غذایی و منابع ریز مغذی ها، کاهش دسترسی به آب و کاهش کیفیت بهداشت محیط، افزایش بیماری ها، کم آب شدن بدن، بروز قحطی و آشفتگی در جامعه، جنگ و نزاع بر سر منابع طبیعی ، سوء تغذیه به ویژه سوء تغذیه کودکان، ترک تحصیل و در نهایت مهاجرت می باشد.

آخرین بروز رسانی : 1404/09/30 16:42