توصیه های تغذیه ای در فصل گرما و شیوع ویروس کرونا( کووید-۱۹)
با گرم شدن هوا در فصل تابستان و افزایش دمای محیط، رعایت اصول تغذیه ای امری ضروری است.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛ با گرم شدن هوا در فصل تابستان و افزایش دمای محیط، دمای بدن نیز افزایش می یابد. در حالت عادی در جه حرارت بدن بین ۳۶ تا ۳۸درجه است ولی به هنگام گرما، دستگاههای مختلف بدن برای خنک کردن و حفظ دمای درونی، فعالیت های مضاعفی را انجام می دهند که باعث عرق کردن می شود. در این حالت علاوه بر آب، مقدار زیادی املاح و ویتامین از بدن دفع و باعث بهم خوردن تعادل الکترولیت های بدن می شود. اگر به دلایل محیطی و یا استعداد فردی بدن نتواند از طریق تعریق، دما را در حد متعادل حفظ کندو به ۴۰ درجه و یا بالاتر برسد شخص دچار گرمازدگی می شود. لذا فایل توصیه های تغذیه ای در فصل گرما و شیوع بیماری کرونا و پیام های آموزشی تغذیه در فصل گرما جهت اطلاع و استفاده عموم پیوست می گردد
نظر دهید