تغذیه در ماه مبارک رمضان سال ۱۳۹۹ و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید-۱۹
ماه مبارک رمضان علاوه بر آنکه موقعیت مناسبی برای تزکیه روح و نزدیکی به خداوند است فرصت خوبی برای ایجاد عادات صحیح و ترک بسیاری از عادات غلط می باشد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛ تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان مانند سایر اوقات، به معنی رعایت اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی است. با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و با استفاده از گروه های غذایی و جایگزین های آنها، انرژی، پروتئین و ریزمغذی های مورد نیاز بدن برای بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن تامین می شود
با توجه به همزمانی شیوع بیماری کووید- ۱۹ و ماه مبارک رمضان در سال ۱۳۹۹ رعایت اصول صحیح تغذیه در این ماه مبارک می تواند تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها بخصوص بیماری کووید-۱۹ داشته باشد. در این راستا، دفتر بهبود تغذیه جامعه راهنمای آموزشی تغذیه در ماه مبارک رمضان و پیشگیری از بیماری کووید-۱۹ را برای استفاده روزه داران تهیه نموده است که پیوست می باشد
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان لاهیجان
نظر دهید