تغذیه در ایام ماه مبارک رمضان با توجه به شرایط کرونا
روزه داری در ماه مبارک رمضان یکی از ارکان پنجگانه اسلام است که با قصد قربت و بندگی آفریدگار برای تکامل انسان، فریضه واجب برای تمام مسلمانان است. در ماه مبارک رمضان می توان علاوه بر صیقل دادن روح و برخورداری از آثار معنوی این ماه با به کارگیری روش های صحیح تغذیه بدن را از بیماری ها و ناخوشی های ناشی از پرخوری و بدخوری پاک نمود و از فواید جسمی آن نیز برخوردار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان لاهیجان؛ روزه داری در کنار اجرای برنامه غذایی صحیح در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر بسیار مفید و کمک کننده است. ضمنأ با توجه به همزمانی شیوع بیماری کووید- ۱۹ با ایام روزه داری باید گفت بر اساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت هیچ مطالعهای مبنی بر افزایش خطر ابتلا ابتلا به بیماری کووید- ۱۹ در دوران روزه داری دیده نشده است. تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان مانند سایر اوقات به معنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی است. تنوع به معنی استفاده از گروههای غذایی اصلی و تعادل به این معنی است که از همه گروه های غذایی به مقدار کافی مصرف شود.
لذا به منظور حفظ سلامت در ایام ماه مبارک رمضان و با توجه به شرایط بیماری کرونا توصیه های تغذیه ای مرتبط به پیوست می باشد.
نظر دهید